Våra tjänster

Golvläggning

Golvläggning

Vi är här för att tillsammans med dig som kund förverkliga dina idéer om nytt golv. Vi hanterar golvläggning både inomhus och utomhus. Idag finns det mycket att välja när det gäller golv, från fina klinker,natursten, marmor, laminatgolv, textilgolv. Oavsett vilket golvtyp du väljer hjälper vi dig att lägga ditt golv till din belåtenhet!
Renovera köket - köksrenovering

Renovera köket

När du har bestämt dig för att renovera köket, låt oss på Enskede bad och bygg hjälpa dig renovera köket. Oavsett om det är hela köket som ska bytas ut eller  mindre förändringar av köket. Våra erfarna och ansvarsfulla hantverkare tar hand om allt från planering till slut. Arbetet utförs med kvalitet.
målning och renovering duktiga hantverkare i Enskede

Målning

Att välja rätt kompetens till ditt måleriprojekt är en bra början. Vi har kunskap om vilken färg som är lämplig för olika ytor inom hus och utom hus. Vi utför väggmålning, takmålning och målning av andra ytor. Anlita oss  för ditt målnings jobb. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!
tapetsering

Tapetsering

Om du har tröttnat på dina målade väggar kan du istället välja tapet med fina mönster. Du väljer din favorittapet och vi hjälper dig med tapetsering. Vi har både den kunskap och de verktyg som behövs att få upp din fina tapet. Tillsammans sätter vi upp en plan och inom utsatt tid kan du flytta in i ditt  nytapetserade rum. 
badrum renovering och nybyggnationer

Badrum

Planerar du att renovera badrum eller bygga ett nytt? Vi lägger stort fokus på kundens behov och hela processen till färdigställt arbete. Vi som företag är certifierade enligt BKR branschregler för våtrum samt har nära samarbete med både rörmokare som är godkänt av ”Säker vatten” och elektriker med behörigt enligt svensk lag. Hos oss får du som kund alltid garanti på arbetet. T.ex. 10 års garanti på tätskikt.
parkett golv - parkettgolv

Lägga parkett

Är det dags för lite förändringar? Självklart finns det en charm genom att lägga parkett. Vi kan hjälpa dig med att reparera gammal parkett eller lägga ett nytt parkettgolv. Låt ett fint och  vackert parkettgolv ökar finkänslan i vardagsrummet eller i hallen. Att välja mönster och träslag kan vara svårt, Vi kan erbjuda dig som kund tips och råd för att du ska välja rätt golv till varje rum.
snickeri

Finsnickeri

Behöver du bygga en ny altan, byta ut gamla dörrar och fönster eller bygga en trätappa, trästaket är det till oss du ska vända dig. Våra engagerade snickare hjälper dig med ditt projekt fån planering till slutfört arbete. Du får hjälp med att välja byggmaterial och goda råd om du så behöver. Kontakta oss för  kostnadsfri offert.

Våra tjänster omfattas av rotavdrag, kunden har möjlighet att göra skatteavdrag med -30% av arbetskostnaden.